Considerations To Know About بیماری زونا تا چه مدت واگیردار است
Considerations To Know About بیماری زونا تا چه مدت واگیردار است
Blog Article
روانشناس برای درمان پارانوئید کلیه علائم فرد را با دقت بررسی میکند.
این تغییرات میتوانند بلندمدت یا حتی دائمی باشند. فردی که علائم را در گوشها و اطراف چشمها تجربه میکند، باید به دنبال مراقبت پزشکی فوری باشد تا خطر عوارض را کاهش دهد.
افراد مبتلا به این اختلال به ندرت خودشان به دنبال درمان هستند. معمولاً اعضای خانواده، همکاران یا کارفرمایان، آنها را برای درمان به مراکز سلامت روان ارجاع می دهند.
این باورها، عموماً بیاساس هستند و به خاطر شک و بی اعتمادی و ناتوانی در برقراری روابط نزدیک در کار و زندگی شخصی آنها اختلال ایجاد میکند و زندگی اجتماعی شان را به شدت محدود می کند.
چند روز پس از شروع ناراحتی پوستی (یا به ندرت، چند هفته پس از آن)، بثورات مشخصه زونا ظاهر میشوند. این جوشها به طور معمول به عنوان خوشه ای از تکههای قرمز کوچک شروع میشوند و در نهایت به تاولهای کوچکی تبدیل خواهند شد. این تاولهای پُر از مایع در نهایت باز میشوند و زخمهای کوچک به آرامی خشک میگردند و از بین میروند.
سر و کار داشتن با افراد پارانویید بسیار مشکل است زیرا بسیار زودرنج هستند و رفتارشان معمولاً خصمانهاست و از نظر احساسی بسیار بسته و نسبت به هر فعالیتی بی میل هستند.
علاوه بر داروهای ضد ویروسی، چندین روش دیگر نیز برای ایا بیماری زونا خطرناکه کمک به مدیریت علائم زونا وجود دارد، از جمله:
شکاکیت بیش از حد داشتن. به عنوان مثال، فکر میکنند که افراد دیگر دروغ میگویند یا طرحهایی برای تقلب کردن علیه آنها دارند.
پوستهها معمولاً بعد از گذشت چند هفته از بین میروند و بثورات زونا نیز بعد از تقریباً دو تا چهار هفته از بین خواهند رفت. اگرچه این مورد غیر معمول است، ولی در برخی از بثورات شدید، تغییر رنگ پوست یا زخم شدن پوست امکان پذیر است.
افرادی که سیستم ایمنی ضعیفی دارند، در معرض خطر بیشتری برای دچار شدن به زونا و تجربه علائم و عوارض شدید آن هستند.
از رایجترین علائم پارانوئید میتوان به احساس شک، حساس بودن نسبت به انتقاد، عصبانیت سریع و کینهای بودن اشاره کرد.
انواع، علائم و درمان بیماری پروانهای
دفتر ششم. فرهنگ واژههای مصوب فرهنگستان. تهران: انتشارات فرهنگستان زبان و ادب فارسی. شابک ۹۷۸-۹۶۴-۷۵۳۱-۸۵-۶ (ذیل سرواژهٔ بدگمانی)
استفاده از واکسن فقط برای پیشگیری از زونا توصیه میشود. بنابراین، برای درمان افرادی که در حال حاضر به این بیماری مبتلا هستند گزینهی مناسبی نیست.